V podjetju External link opens in new tab or windowSanitar d.o.o. izvajamo vse vrste strojnih inštalacij. Uporabljamo material proizvajalcev kot so External link opens in new tab or windowGeberit, External link opens in new tab or windowViega, External link opens in new tab or windowEmmeti, External link opens in new tab or windowIvar, External link opens in new tab or windowHenco. Inštalacije se izvajajo po ustreznih postopkih glede na namen in proizvajalca. (hladno stiskanje, vijačenje, varjenje, mehko in trdo lotanje).

Zakaj so vodovodne inštalacije tako pomembne?

Vodovodne inštalacije v hiši ali stanovanju predstavljajo nepogrešljiv del našega življenja in tega se premalo zavedamo.

Hišni vodovod predstavlja prvo pravo investicijo po izgradnji objekta in že dolgo ne predstavlja nekega nadstandarda, ampak osnovo za normalno življenje.

Vodovodna inštalacija je del objekta in jo ni mogoče na enostaven način zamenjati oziroma popraviti, zato je potreben tehten premislek o načinu izvedbe in vgrajenem materialu.
Vodovodne inštalacije predstavljajo eno primarnih dejavnosti v našem podjetju in zato se izvedbi in izbiri materiala posveti veliko pozornosti.

Vodovodna napeljava večinoma poteka podometno in je ne vidimo, zato se velikokrat pozablja kako pomembna je za naše življenje.

Montiramo veliko izbiro vodovodov, nudimo pa tudi vodovodne cevi iz veliko različnih materialov


Vodovod izvedemo kompletno od grobe inštalacije do montaže kopalniške opreme.
Vodovodne cevi so lahko iz različnih materialov (večplastne, inox, baker), vendar pa je najbolj pomembno, da je zagotovljena trajna neoporečnost pitne vode, saj se napeljava vodovodnih inštalacij izvaja kot dolgotrajen element v stavbi (20 – 50 let).

Cena vodovodne inštalacije je odvisna predvsem od izbire materiala in razvejanosti sistema v objektu. Na podlagi vašega tlorisa vam lahko izdelamo ponudbo. Tloris lahko pošljete na External link opens in new tab or windowinfo@sanitar.si